BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület 117.   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2019. június 19. szerda   ·   2018/2019/2 félév 21. hete   ·   Hivatal félfogadási idő a mai napon: 08:00–17:00, 12:00–15:30

Letöltések


Munkaállomás regisztrációs űrlap

[ doc | pdf | rtf ]

Csoportos felhasználói regisztrációs űrlap

[ docpdf | rtf ]

Egyedi felhasználói regisztrációs űrlap

[ docpdf | rtf ]


A regisztrációval kapcsolatos adatvédelmi információk:


Tisztelt Látogatónk!

A 'Letöltések' menüpont bizonyos részeit a Neptun adminisztrátorok/tanszéki rendszergazdák* csak a portálra való bejelentkezés után láthatják (Neptun dokumentációk, Neptun kliens letöltés és beállítás).

A portálra a címtáras azonosító segítségével lehet bejelentkezni. Ha még nincs ilyen azonosítója, akkor kattintson a bal oldalsávban lévő EduID ikonra, majd járjon el megjelenő információknak megfelelően.

A címtáras azonosító képzéséhez szükség van a Neptun kódra. Amennyiben még nem rendelkezik Neptun kóddal, forduljon a szervezeti egységénél Neptun adminisztrátori feladatokat ellátó személyhez segítségért.

-------------------------------------------------


* Fontos (csak Neptun adminisztrátoroknak/tanszéki rendszergazdáknak):


Jelenleg a címtáras azonosító alapján a hallgatói és oktatói státuszt tudjuk azonosítani, a Neptun adminisztrátorit sajnos még nem.
Ezért arra kérjük a Neptun adminisztrátori jogokkal rendelkező felhasználóinkat,
hogy erre az e-mail címre küldjék el a címtáras azonosítójukat és a Neptun kódjukat, hogy a jogosultságaikat beállíthassuk.

Kérjük a hallgatókat, és oktatókat, hogy ők ne küldjék el a fenti adatokat, mert az ő portálon való jogosultságaik a regisztrációval automatikusan életbe lépnek.