BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2019. május 25. szombat   ·   2018/2019/2 félév 17. hete   ·   Ma nincs félfogadás

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

Adóigazolás - reklamáció

Amennyiben 2007. évi tandíj befizetéseiről igazolást kért a Neptun rendszerben, de azt nem kapta meg, illetve nem arra a befizetőre kapta meg, akire kérte, kérjük ellenőrizze hogy helyesen töltötte-e ki a Neptunban az alábbiakat:

  • A Pénzügyek-Befizetés menüpont alatt a Befizetőre kattintás után bepipálta-e a kérek adóigazolás négyzetet -  amennyiben nem, nem kapott igazolást.
  • A Partnerek közül kiválasztott-e befizetőt -- ha nem, az igazolást a saját nevére kapta meg (amennyiben adatai helyesen szerepelnek a Neptunban.)
  • 2007-től hallgatónként egy igazolás adható ki, ha tehát több befizetése is volt az elmúlt évben, és azokhoz különböző befizetőket adott meg, akkor az utolsó befizetéséhez megadott érvényes adatokkal rendelkező befizető szerepelt az igazoláson.
  • Helyesen adta-e meg a befizető adatait -- ezt a Saját adatok -Partnerek menüpontban ellenőrizheti.
  • Az igazoláson a befizető címe a befizető állandó lakcímének mezőjéből generálódik, ennek hiányában az értesítési címből, ideiglenes lakcímből illetve számlázási címből. Ha a befizetőhöz egyik cím sincs kitöltve, a tételről nem készült igazolás.
  • A befizető adóazonosítója 10 karakteres és csak számokból állhat -- ha hibás az adóazonosító, akkor nem kap a tételről igazolást.
  • Csak teljesített tételekről adunk ki igazolást, megosztott tételeknél a  befizetett részösszegekről.

A reklamációt a kapcsolódó dokumentumoknál is elérhető nyomtatványon tudja benyújtani.

« Vissza