BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2019. május 23. csütörtök   ·   2018/2019/2 félév 17. hete   ·   Hivatal félfogadási idő a mai napon: 12:00–15:30

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

A 2006/2007 tanév tavaszi félévben meghirdetett kurzusok

1. Amennyiben a 2006/07/2 félévben a több oktatóval meghirdetett kurzusoknál az oktatók oktatási arányát módosítani kívánják, úgy a tanszéki adminisztrátorok 2007. április 13. péntek 14 óráig ellenőrizzék a Neptunban, és - amennyiben szükséges - változtassák meg az arányt. A leckekönyvbe az oktatási arány sorrendjében (elől a legnagyobb oktatási arányú oktató) kerülnek be az oktatók nevei, azonos arány esetén nem definiált a sorrendjük. Az oktatói arány megadásának a leckekönyvbe kerülési sorrenden kívül semmilyen egyéb szerepe nincs.

2. Amennyiben az oktatók neve hibásan szerepelne a Neptun.net rendszerben[1], vagy szeretnének változtatni az oktatók számán[2], esetleg sorrendjén[3], úgy hogy az az elképzelésüknek megfelelően kerüljön a leckekönyvbe, a Neptun.net rendszerben a fenti határidőig javíthatják.

3. Lényeges eltérés a korábbi évek gyakorlatától az, hogy -- mivel az új Neptun.net rendszerben lekérdezhető már kurzusonként több oktató is -- nem szükséges átfáradni a KTH-ba a lekérdezett adatokat módosítani, minden szükséges leckekönyvi adat tanszéki adminisztrátori jogosultsággal a Neptun.net rendszerben előállítható, ill. módosítható. Az ellenőrzéshez segítségként lekérdeztük a kurzusok jelenlegi (2007.04.05. 14:59) állapot szerint adatait és az előző félévihez hasonló táblázatot tettünk közzé a "kapcsolódó dokumentumok"-nál. Kérem, hogy a tanszék ellenőrizze a táblázatban a saját tanszéki kurzusokhoz tartozó oktatók neveit (leszűrhető a kar és tanszék kódja szerint).

Az etikettek nyomtatását a fent megadott határidő utáni Neptun.net rendszerben szereplő adatok alapján fogjuk elvégezni.


[1] előfordul "oktató" névként "VIZSGAKURZUS...", esetleg a "Dr." "DLA" stb. cím a keresztnévben szerepel az előtag helyett, illetve annak idején tévesen beírt vagy a korábbi rendszerből átkonvertált név. Tanszéki adminisztrátori szerepkörben a Szervezeti egységek (28000) -- Szervezeti egység dolgozói (28800) menüpont alatt a Szerkeszt gomb megnyomása után javítható a kijelölt oktató neve.

[2] ha sok oktató van megadva a kurzusnál, akkor fizikailag nem fér bele a leckekönyv adott mezőjébe, és ami nem fér el, az csonkolódik a nyomtatásnál, ezért két-három legfeljebb négy oktatót érdemes csak megadni, ehhez a "kapcsolódó dokumentumok-"nál található egy "Indexbe tárgynév-oktatónév beírási próba" nevű Word dokumentum, amelyben kiróbálható hol csonkolódik a tárgy-oktató mező, ha túl hosszú lenne.

[3] az oktatási arányon változtatva tehető meg.

« Vissza