BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2019. május 19. vasárnap   ·   2018/2019/2 félév 16. hete   ·   Ma nincs félfogadás

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

Tájékoztató a VIK diplomáztatással kapcsolatban.

Akik a 2006/07 tanév 1. félévében vették fel a diplomatervezés tárgyat, azoknak saját maguknak kell a leckekönyvet az aláírás (és az esetlegesen felvett tárgyak osztályzatainak bejegyzése) végett elvinni arra a tanszékre, ahol a tárgyat felvette. Az alírás bejegyzése után ellenőrizni kell --szükség esetén intézkedni--, hogy a leckekönyv és a neptun megegyezzen!
A leckekönyvet a beírás(ok) után haladéktalanul le kell adni a KTH-ban!

Záróvizsgát az előírt "C" típusú középfokú nyelvvizsgával nem rendelkező hallgató is tehet, de oklevelet csak a nyelvvizsga teljesítése után kaphat, illetve csak ez után rendelheti meg.

A gyűjtőszámlájukon lévő maradék pénzt okvetlenül utalják vissza bankszámlájukra. (Ennek természetesen az a feltétele, hogy a leckekönyvüket úgy adják le azok akik a diplomatervezés mellé más tárgyat is felvettek, hogy MINDEN eredményt bejegyeztettek az indexükbe, és nem a KTH-nak kell pótolni szolgáltatási díj fejében.)

A német képzésben résztvevő hallgatók csak magyar-német nyelven, a többiek magyar-angol nyelven kaphatják meg az oklevelet.

A német képzésben résztvevőknek az ünnepélyes diplomakiosztó szeptemberben lesz, de a nyári kari ünnepségen is részt vehetnek, azonban az oklevelet a szeptemberi ünnepélyes diplomakiosztón kapják. (A kari ünnepségen való részvételi szándékot a Dékáni Hivatalban kell jelezni!)

A sikeres záróvizsga után figyelmesen olvassák el az oklevél mintalapot és írják alá.

Ha valakinek az oklevél átvétele előtt igazolásra lenne szüksége, legkorábban a záróvizsgát követően 8 munkanappal jelentkezhet érte a KTH-ban, amennyiben rendelkezik nyelvvizsgával. A kérést követő 2. munkanapon lehet a KTH-ban átvenni az igazolást.

Az oklevél melléklet elkészültéről a diploma és a leckekönyv átvételekor kaphatnak majd információt.

« Vissza