BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2019. május 22. szerda   ·   2018/2019/2 félév 17. hete   ·   Hivatal félfogadási idő a mai napon: 08:00–17:00, 12:00–15:30

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

Nyári felvételi (technikai tudnivalók)

Az 2006. évi felvételi eljárás kiegészítéseként a BME új felvételi lehetőségeket hirdet. Erre két formában kerül sor.

I.  A Gépészmérnöki Kar valamint a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar saját döntése alapján, a sehová fel nem vett jelöltek egy részének névre szóló levélben felajánlotta a költségtérítéses képzésre történő felvételt. Ehhez a BME Központi Tanulmányi Hivatalban átvehető "nyári A" és "B" jelű lapot kell kitölteni és ehhez csatolni a "felajánló levél" másolatát. A jelentkezési lapok beérkezési határideje 2006. augusztus 11. (péntek).

II. A másik lehetőség teljesen új jelentkezés benyújtása a meghirdetett (ld. kapcsolód hírek) szakokra.

A felvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy szakra lehet jelentkezni. Erre a célra külön "A" típusú jelentkezési lap készült, a felvételt ennek a NYÁRI FELVÉTELI felülnyomásos "A" lapnak, valamint egy darab "B" jelű jelentkezési lapnak a kitöltésével és beadásával kell kérni. (Ennek a felvételinek a rendszere nem teszi lehetővé több "B" lap beadását.) Csak azoknak a jelentkezését fogadják el, akik 2006-ban nem jelentkeztek, vagy akik a 2006. évben nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.

A jelentkezési lapok térítésmentesen átvehetők a BME Központi Tanulmányi Hivatalban, Budapest, XI. Műegyetem rkp. 7-9. földszint. A jelentkezési lapok beérkezési határideje 2006. augusztus 11. (péntek). Az intézményi jelentkezési laphoz ("B" típusú) a Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2006. c. kiadványban megjelölt iratokat kell csatolni.

Mind az "A" típusú, mind a "B" típusú jelentkezési lapokat közvetlenül a BME KTH (Nyári felvételi) Budapest, pf. 91. 1521. címre kell küldeni.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a pontatlanul kitöltött, a szükséges adatokat nem tartalmazó, illetve hiányosan felszerelt jelentkezési lapokkal -- a felvételi eljárás rövid határideje miatt -- a nem tudunk foglalkozni. Az ilyen jelentkezés automatikusan érvénytelenné válik.

A felvételi eredményéről 2006. szeptember első napjaiban kapnak értesítést a jelentkezők.

« Vissza