BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2019. június 19. szerda   ·   2018/2019/2 félév 21. hete   ·   Hivatal félfogadási idő a mai napon: 08:00–17:00, 12:00–15:30

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

Tájékoztató a tandíjak megállapításáról

 

Az állami finanszírozott képzésben résztvevő hallgatók "A hallgatói előirányzat felhasználási rendjéről, a hallgatók részére nyújtott támogatásokról és az általuk fizetendő díjakról és térítésekről szóló szabályzat" (TJSZ, www.sc.bme.hu) által előírt esetekben tandíjat fizetnek. A tandíjat a TJSZ végrehajtására kiadott rektori utasítás szerint a szorgalmi időszak negyedik hetének harmadik napján kell megállapítani, ezt követően a hallgatók 15 munkanapon belül fellebbezhetnek.

 

A tandíjak megállapítása a Neptun február 24-i állapota szerint megtörtént. A hallgatók a megállapított tandíjat a KTH portáljára (a honlap bal oldalán lévő belépés mezőben a Neptun kód és jelszó begépelésével) belépve a hallgatói oldalak/képzések menüpontban tekinthetik meg. (Nem a kiírt tételek között, mert kiróni csak a fellebbezései időszak után fogjuk!)

 

A fellebbezést a KTH-ban kell benyújtani, megjelölve, hogy a képzés adatai közül a hallgató szerint melyik hibás. A fellebbezések benyújtási határideje: március 25. péntek. Amennyiben a hallgató korábban már valamelyik, a Neptunban szereplő hibás eredményének javítását kérte a portálon keresztül (hallgatói oldalak/adategyeztetés menüpont), az eltérés tisztázása után április közepén a KTH a megállapított tandíjat is automatikusan javítani fogja. Újabb reklamációt (a korábbi adategyeztetésre hivatkozva) csak akkor kell benyújtani, ha április 20. után sincs javítva a hibás tandíj.

 

« Vissza