BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2019. május 26. vasárnap   ·   2018/2019/2 félév 17. hete   ·   Ma nincs félfogadás

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

Felvételizőknek

A május 17-én és 18-án megírt felvételi dolgozatok eredményei (adatvédelmi okok miatt) a személyi igazolvány szám szerint kereshetők, szakonként sorba rendezve a Kapcsolódó dokumentumok-nál olvashatók. (Egy sajnálatos áramszünet miatt késtünk a honlapra tétellel.)

 

A június 8-i és 9-i betekintést követően beadott felülvizsgálati kérelmekről hozott döntésről levélben küldtünk értesítést, de elolvashatók a Kapcsolódó dokumentumok-nál is.

 

A felvételivel kapcsolatban telefonon, személyesen a leggyakrabban feltett kérdésekről, válaszokról készített összeállítás a Kapcsolódó dokumentumok-nál olvasható.

 

A BME bármely szakára beadott felvételi jelentkezés feldolgozása egy helyen, a Központi Tanulmányi Hivatalban (KTH) történik. Technikai okok miatt kérjük, hogy amennyiben több szakra jelentkezett, a (még) beküldendő dokumentumokról jelentkezésenként külön másolatot, az eltérő "B" lap iktatószámokat feltüntetve küldjön be.

 

A 2004-ben érettségizők felvitt adatainak ellenőrzéséhez szükséges a középiskolai bizonyítvány 2003/04-es tanév végi osztályzatokat tartalmazó oldalainak és az érettségi bizonyítvány másolatainak, feltüntetve rajtuk a jelentkezésenként (karonként) eltérő "B" lap iktatószámot legkésőbb a kézhezvételt követő 3 napon belüli behozása, beküldése a BME KTH, 1521 Budapest, pf. 91. címre, vagy fax: (1)463-2550.

 

Nagyon fontos, hogy ha az érettségi bizonyítvány másolatának beküldését a jelentkező elmulasztja, a felvételi eljárásból (teljes felvételi mentessége esetén is!) kizárják.

 

Ha valamilyen, a jelentkezési lapon feltüntetett tényt igazoló do­kumentum (pl. nyelvvizsga bizonyítvány, tanulmányi versenyen elért helyezés stb.) másolatát nem nyújtotta volna be, illetve a je­lentke­zési lap beadása­kor még nem állt rendelkezésére, akkor ezt legkésőbb június 25-ig teheti meg, feltüntetve rajtuk a jelentkezésenként (karonként) eltérő "B" lap iktatószámot.

 

A felvételi ponthatár megállapítására előreláthatólag július 20-án kerül sor. A vég­leges ponthatárokat a napilapok közölni fogják és olvasható lesz a www.felvi.hu lapon. A felvettek névsora a KTH hir­dető tábláján előreláthatólag július 23-tól te­kint­hető meg. Ekkor kerül sor valamennyi pályázó értesítésére a felvételi döntésről.

 

 

« Vissza