BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2019. június 19. szerda   ·   2018/2019/2 félév 21. hete   ·   Hivatal félfogadási idő a mai napon: 08:00–17:00, 12:00–15:30

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

Az előkövetelmények ellenőrzéséről

Az új neptunra való áttérés miatt az előkövetelmény ellenőrzés (tárgy és kurzus) 2006. július 5-7 között fog megtörténni. Az előkövetelményt NEM TELJESÍTŐ hallgatók tárgyjelentkezése az ellenőrzés után törlésre kerül. A régi neptunban a hallgató erről üzenetet kap, mely üzenet az új neptunban nem lesz látható.

A törlés előtt mindenki egyeztesse a neptunba beírt jegyeit, mivel a Tanulmányi ügyrend 3. füzet (Oktatásszervezés) 57. pontja szerint "az oktatók/tantárgyfelelősök/tanszéki adminisztrátorok a megszerzést, illetve a kihirdetést követő második munkanap végéig felviszik a hallgatói információs rendszerbe a tantárgyukban megszerzett vizsgaosztályzatokat, de ez nem eshet a vizsgaidőszak utolsó napja utánra." Amennyiben eltérés mutatkozik a megszerzett osztályzatok és a neptun között, úgy a tanszékkel írassa be érvényes osztályzatát legkésőbb 2006. július 5.-ig.

A törlés után az új neptunban az előkövetelmény ellenőrzés már "véglegesre" lesz beállítva, ami azt jelenti, hogy az előkövetelményeket nem teljesített hallgatók nem fogják tudni felvenni az előkövetelménnyel rendelkező tárgyat.

 

« Vissza