BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2019. május 22. szerda   ·   2018/2019/2 félév 17. hete   ·   Hivatal félfogadási idő a mai napon: 08:00–17:00, 12:00–15:30

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

Elindult a KTH új portálja

Üdvözöljük a Központi Tanulmányi Hivatal (KTH) új portálján!

 

Több hónapos fejlesztés után elindult a Központi Tanulmányi Hivatal (KTH) új portálja. A megújult weblap egyesíti az eddig külön életet élő Neptun és KTH portálok adattartalmát. Továbbá egységes megjelenési felületet biztosít a KTH szervezetébe tartozó egységek számra. A régi tartalmak jórészt átemelésre kerültek az új weboldalra. A tartalom magyaron kívül részlegesen angolul is elérhető.

 

Egyes menüpontok tartalmát csak az arra jogosult felhasználók láthatják (hallgatók, oktatók, adminisztrátorok) a portálra való bejelentkezés után.

A portálra a címtáras azonosítója segítségével lehet bejelentkezni. Ha még nincs ilyen azonosítója, akkor kattintson a bal oldalsávban lévő EduID ikonra, majd járjon el a megjelenő információknak megfelelően.

A címtáras azonosító képzéséhez szükség van a Neptun kódra. Amennyiben még nem rendelkezik Neptun kóddal, forduljon a szervezeti egységénél Neptun adminisztrátori feladatokat ellátó személyhez segítségért.

 

Eleinte bizonyára nehezebb lesz megtalálni a megszokott információkat, anyagokat. Ennek megkönnyítésére igyekeztünk logikusan felépíteni az új portál menüszerkezetét, magyarázatokat elhelyezni az oldalakon. Ha ennek ellenére nem talál valamit, vagy hibát észlel a portálon, ötlete, észrevétele van, írjon levelet a webmesternek!

« Vissza